They'Re Waffly Fay. - Don'T Say Brown, Say "Fay".

Få hjälp med det svåra

Det är skönt att kunna få hjälp med saker som man tycker är svårt att göra själv. Ja det är väldigt viktigt att man kan få tag på den hjälpen som man behöver och vill ha.
För när man får den hjälp som man behöver så är det så att man kan tänka på det som man behöver tänka på och det som man behöver ta tag i själv.
Ja jag tycker det är så skönt när man kan får hjälp med saker när man känner att man inte klarar det själv eller att man inte har den kunskap som behövs för att kunna klara det.

Bra att den hjälpen finns att få

Ja det är så bra och det underlättar så när man känner att man får den hjälpen som behövs och att man kan få det ur världen det som man tyckte var så tufft och jobbigt.
Ja det är verkligen dags att kunna ta till av den hjälpen och att man slipper gå och tänka på det. Det kan vara vissa personal frågor som man tycker är lite svåra som man inte vet hur man ska hantera dom. Ja då är det verkligen skönt att kunna ta hjälpa av en som kan och jobbar med arbetsrätt . Då kan man få den hjälp och dom svaren på frågorna som man behöver för att kunna få det att bli så bra som möjligt.
Ja visst är man tacksam för att det finns sån hjälp att få, så att man slipper att leta fram all information själv och se om man kan hitta nån lösning eller att man måste se till att man kan allt och att det blir precis så som man vill och önskar.
Ja det är något som man verkligen behöver och som är så bra att få hjälp med. Så ta den hjälpen.